Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home SF PAISIE AGHIORITUL – CU DURERE SI DRAGOSTE PENTRU OMUL CONTEMPORAN – PARTEA II CAP 4-5 – Audio

SF PAISIE AGHIORITUL – CU DURERE SI DRAGOSTE PENTRU OMUL CONTEMPORAN – PARTEA II CAP 4-5 – Audio

SF PAISIE AGHIORITUL – CU DURERE SI DRAGOSTE PENTRU OMUL CONTEMPORAN – PARTEA II CAP 4-5 – Audio

Și în format audio,  cartea ”Cu durere și dragoste pentru omul contemporan”, se va putea asculta în fiecare Miercuri și Vineri pe site-ul nostru.

Sfântul Paisie să vă dăruiască o fărâmă din înțelepciunea și bunătatea Sa și să vă ocrotească mereu!!!!

”Cu durere și dragoste pentru omul contemporan” este primul volum din colecția “Cuvinte duhovnicești” ale Cuviosului Paisie. În acest volum Starețul sau Gheronda, cum i se spunea, face o radiografie foarte precisă a societății de astăzi, o societate în care la loc de cinste se află desfrâul, beția, minciuna, înșelătoria, o societate în care păcatul a devenit modă. Părintele vedea cu ochi duhovnicești că “lumea suferă, se pierde și, din păcate, toți oamenii sunt nevoiți să trăiască în acest iad al lumii”. Pentru aceasta ne îndeamnă să ne îmbarcăm în singura corabie de salvare care este Biserica. Cu durere și dragoste, Starețul vorbește despre anii grei și primejdioși prin care trecem, premergători ai venirii lui Antihrist, dar este încredințat că “în cele din urma va birui Hristos”, căci Mântuitorul Însuși ne-a spus că porțile iadului nu pot birui Biserica Sa. Părintele Paisie a fost ca o flacără care a ars în tot timpul vieții pentru aproapele, căci așa cum spunea, dacă ar fi putut, și-ar fi tăiat inima în mii de bucățele ca s-o împartă lumii. Problemele aproapelui deveneau problemele sale, de aceea cartea, ca de altfel toată colecția “Cuvinte duhovnicești” este un șir de răspunsuri la neliniștile, frământările, problemele preoților, călugărilor, măicuțelor și mirenilor care îl căutau din toate colțurile lumii pentru sfat. Fie că Bunul Dumnezeu să ne ajute prin cuvintele de folos aflate în această colecție și prin rugăciunile pe care Părintele Paisie le face pentru noi să câștigăm Împărăția Cerurilor!

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *