Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home A trecut la Domnul fratele nostru Gheorghe Birta din Timișoara

A trecut la Domnul fratele nostru Gheorghe Birta din Timișoara

A trecut la Domnul fratele nostru Gheorghe Birta din Timișoara

A trecut la Domnul fratele nostru lucrător Gheorghe Birta din Timișoara, astăzi în Vinerea Mare, la ora 15:00, după o viață neobosită de luptă și osteneală în ogorul duhovnicesc din Timișoara. Până acum o lună, a alergat zilnic la adunările din cetatea noastră, fiind un bun mărturisitor al adevărului, prin trăire și cuvânt. El n-a căutat la fața omului, ci mustra păcatul ori la cine îl vedea, însă cu bunătate și înțelepciune.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în veci. Să-l pomenească în Împărăția Sa.
Înmormântarea va avea loc a doua zi de Paști, luni 6 mai, ora 16 în cimitirul din localitatea Chișoda.

Author: admin

3 Comentarii

  1. Ce adevaruri mari si mustratoare ne spune Domnul prin cuvintele acestui frate atat de simplu dar atat de mare in credinta !Intradevar Oastea Domnului si Biserica noastra buna si strabuna a trait si traieste prin acesti traitori si marturisitori ai credintei in Hristos Domnul si Mantuitorul sufletelor noastre!Mai tine-i Doamne printre noi,pe astfel de frati !

  2. Domnul Dumnezeu sa-l ierte ,sa-odihneasca in pace ! A mai plecat un inaintas….!Sunt tot mai rari oamenii lui Dumnezeu .
    Hristos a inviat !

  3. Hristos cel Inviat sa-l aseze in ceata ostasilor ce au trecut biruitori prin moarte,ca de acolo sa se roage si pentru noi, cei ce mai trudim inca pe cale! Hristos a inviat !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!