Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
 • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Transmisie în direct de la Teişoara, Botoşani

Transmisie în direct de la Teişoara, Botoşani

Author: admin

Comentarii

 1. sint ANGELA DE LA COMANESTI acum sind DICA ANGELAva scriu aceste amanunte sa pot sa ma identific sa va aduceti aminte de mine asi dori sa stiu ce face sora AGLAITA PINZARU ACUM IRIMIA CE FACE FRATII IRIMIA ,fratii PETRESCU CESTITI DE FAM. FECIORU DE LA PODOLENI LIDIA CARE MAI APARE LA TV. DE PROFESIE DCT.PSIHOLOG daca nu ma insel dare imi este dor de tinpurile noastre nu mai este nimic la fel referitor la tineret cind eram noi pe timpul de atunci merg Lleorda la adunare cind ajuing in vizita la mama mea sivad ca tineretul nu mai face adunarea de sfirsit o bucurie pentru fratii si surorile mai batrine care doresc mult cintarile au multe preocupari intradevar este si veata asta mai stresata esre mai greu ca pe tinpul nostru .EU AM 3 BAETI SI 2 FETE NUMAI O FATA ESTE CASATORITA SI AM O NEPOTICA CEILATI 4 SINT INPRASTIATI IN 4 TARI NU MERG LA ADUNARE EU EAM DUS PINA AM PUTUT DAR ACUM SUNT DEPARTE DAR AM NADEJDE IN DUMNEZEU CAI VA STIGE EL ACASA CUM SUNE IN CINTAREA AUZITA DE LA PARINTELE MARCUS MULTES RELELE PE LUME ,,,ESTE PENTRU INIMA MEA .MA SCUZATI CEI CARE NU MA CUNOSC BUCURIA DE AVA AUZI SI VEDEA PRIN MINUNEA ASTA CARE A APARUT ACUM INTERNETUL ,ne putem auzi si vedea asa cum o fac cu copii mei cae ma ajutat sa le pot vorbi mai des .va salut cu cuntarea 252 DEPARTE NTOTDEAUNA.CINTATIO PENTRU MINE .SLVIT SI PREA MARIT SA FIE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS .VA ASTEPT SAMI DATI UN SEMN DE VEATA.

 2. Slavit sa fie Domnul,sora Angela in mina Domnului se gases si copii fratiei tale si noi toti, au fost si parinti nostri care ne-au adus pe calea lui si si-au dorit sa le urmam exemplu lor .
  Acum mai mult ca niciodata este nevoie de foarte multă rugăciune pentru ca urmasi nostri sa mearga pe calea Domnului.Asa cum spune cuvintul ca Domnul detine toata puterea în cer şi pe pamint şi ne mai promite ca va ramînea cu noi pîna la sfîrsitul veacurilor, şi ştim că tot ce Domnul a făgăduit el se ţine de cuvint.
  Să avem nădejde în el Domnul nu ne lasă.
  Slavit sa fie Domnul
  Fr. Ilie Nistor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!