Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Veniți, fraților iubiți, sã ne întoarcem la Domnul!

Veniți, fraților iubiți, sã ne întoarcem la Domnul!

Veniți, fraților iubiți, sã ne întoarcem la Domnul!

Veniți sã ne întoarcem la Domnul și sã pornim la luptã împotriva tuturor pãcatelor și rãutãților. Sã ieșim cu toții afarã din tabãra lumii și pãcatului și sã intrãm în familia Domnului Iisus Biruitorul, ca sã trãim pentru El, sã luptãm și sã biruim cu El. Ne-au copleșit pãcatele și rãutãțile! Ne-au copleșit nelegiuirile și fãrãdelegile! Ni se potrivesc și nouã cuvintele pe care Domnul le vorbește [prin] prorocul Isaia: „Vai, neam pãcãtos, popor încãrcat de fãrãdelegi, sãmânțã de nelegiuiți, copii stricați. Au pãrãsit pe Domnul, au disprețuit pe Sfântul lui Israel, I-au întors spatele… Tot capul este bolnav și toatã inima suferã de moarte. Din tãlpi pânã-n creștet, nimic nu-i sãnãtos. Și fiica Sionului a rãmas ca o colibã în vie, ca o covercã într-un câmp de castraveți, ca o cetate împresuratã” (Is 1, 4-8).

Strigã Domnul, dar creștinii de azi, în loc sã se întoarcã cu pocãințã la El, se afundã parcã și mai mult în pãcat și pierzare.

De aceea, acum când pãșim într-un An Nou, ne facem glasul trâmbițã. Sã strigãm ca sã se audã din hotare în hotare: „Sela! Opriți-vã! Nici un pas mai departe pe calea pãcatului și a morții! Ascultați chemarea Vieții. Ajunge cã în trecut ați fãcut voia pãgânilor, trãind în desfãtãri, în ospețe, în beții și-n alte lucruri nelegiuite (I Ptr 4, 3-5).

Veniți, fraților iubiți, sã ne întoarcem la Domnul! Veniți sã pornim la luptã împotriva bețiilor, sudalmelor și a tuturor rãutãților și pãcatelor care ne-au copleșit viața! Veniți, iubiților, sã ieșim cu toții afarã din tabãrã, afarã din lume și sã ne înrolãm în armata credinței, în Familia Domnului Iisus, ca sã trãim pentru El o viațã de dragoste în slujba fraților noștri. Credincioși și hotãrâți, veniți, fraþilor, sã fim pãrtași la necaz, la împãrãție și la rãbdarea în Hristos Iisus (Apoc 1, 9).

Sã facem o intrare creștineascã în anul cel nou și Domnul va fi cu noi. Glasul Domnului strigã și azi cum a strigat și atunci, sã ne întoarcem la El.

«Misionarul Vieții Creștine» nr. 1-2 / numãr de Anul Nou și Boboteazã, 1940, p. 1

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!