Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Adunare a Oastei Domnului în cinstea Moțiunii din 12 septembrie 1937

Adunare a Oastei Domnului în cinstea Moțiunii din 12 septembrie 1937

Adunare a Oastei Domnului în cinstea Moțiunii din 12 septembrie 1937

 

Hotărârile ce s-au luat la primul Sfat General al Oastei Domnului, ținut la Sibiu, în 12 septembrie 1937, au devenit un important punct de reper în demersul acestei Lucrări. Rememorarea lor ține de păstrarea neștirbită a liniei înaintașilor Oastei statornice atunci.

Cu prilejul acestei întâlniri, în seara zilei de vineri, 9 septembrie, a.c., va avea loc Sfatul Frățesc Operativ, la Sibiu, începând cu orele 20:00, iar în dimineața zilei de sâmbătă, 10 septembrie, începând cu orele 07:30, va avea loc, la mormântul Părintelui Iosif Trifa, din Dumbrava Sibiului, slujba de Parastas întru pomenirea Gornistului nostru drag și a tuturor înaintașilor noștri, și Adunarea Oastei în cinstea Moțiunii, în duhul și tradiția celorlalte două adunări anuale care au loc în Ierusalimul Oastei.

Fie ca Domnul nostru Iisus Hristos să binecuvânteze întâlnirea Frățietății Oastei Domnului, astfel încât importantele precizări făcute atunci de Părintele Iosif Trifa să reactiveze în viața ostășiei noastre hotărârea de a rămâne statornici în Lucrarea pe care a pornit-o El prin vasul Său ales, profetul vremilor noastre.

Slăvit să fie Domnul!

Sfatul Frățesc Operativ al Oastei Domunlui

 

Author: admin

Comentarii

  1. Slavit sa fie Domnul si pentru aceasta mare sarbatoare a Oastei,pe care inspirat fratele Traian o consemneaza ca fiind a doua Zi Istorica a Fratietatii Oastei Domnului.Multumim fratilor care au inteles ca aceste mari Zile Istorice, trebuie sa ramana pentru noi ca si ostasi si urmasi ai parintelui Iosif, intradevar Zile Mari,iar hotararile luate de parintii nostri atunci,la mari rascruci,- sa ramana si pentru noi ca adevarate repere, la care sa ne raportam lupta noastra in Lucrarea Oastei .
    Dumnezeul nostru Bun, Te rugam binecuvanteaza pe orice frate si sora care se invrednicesc sa ajunga in Ierusalimul Oastei,la aceasta mare Sarbatoare,si pentru rugaciunile Ingerului Oastei Tale si a parintilor nostri care indurerati suspina inaintea Fetei Tale, trimite Te rugam Duhul Tau cel Sfant peste toti care vor fi langa mormantul parintelui nostru drag.Amin. Slavit sa fii tu Doamne!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!