Anunţuri

Adunare de tineret la Matca – Galaţi

Tineretul Oastei Domnului şi nu numai, din zona Moldova Sud şi împrejurimi sunt aşteptaţi, cît mai numeroşi, la Adunare de tineret la Matca, jud. Galaţi, care va avea loc în Sala de Sport a Şcolii nr. 3, la intrare în Matca dinspre Tecuci, lângă Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”, sâmbătă 18 ianuarie a.c. începând cu ora 14,00, adunare de tineret cu tema: „Despre naşterea din nou„.

Puteţi consulta aici o hartă pentru a localiza Sala de sport a Şcolii nr. 3, locul de desfăşurare a adunării, locaţie aleasă în schimbul Casei de Adunare de la Matca, datorită spaţiului cu mult mai generos pentru astfel de evenimente, pus la dispoziţie cu multă disponibilitate  de autorităţile locale.

Cu ajutorul Domnului vom transmite în direct la www.OasteaDomnului.tv.

Slăvit să fie Domnul!

6 Comments

 • maria neagu 19 ianuarie 2013

  Multumim Domnului si fratilor pentru aceasta transmisie. Intradevar,se pare ca transmisia prin acest satelit e mai clara. Slavit fie Domnul !

 • NEMES PETRU 22 ianuarie 2013

  Slavit sa fie Domnul pentru ceea ce fac acesti tineri.

 • Petru Giurgi 17 ianuarie 2014

  Dacă n-ar fi categorisită răutăcioasă propunerea, eu aş dori să nu tot vorbim mereu tot DESPRE…, ci să dovedim că am înţeles CE ESTE (Naşterea din nou etc.)! Iar aceasta, nu atât din ce ni se pare nouă acum că ar fi, ci din ceea ce ne-au mărturisit şi arătat părinţii noştri care O AVEAU cu prisosinţă…

 • maria neagu 18 ianuarie 2014

  Multumim Domnului si pentru aceasta frumoasa Adunare a Oastei Sale !
  Iata Adunare Oastei din Matca in care ,,flagelul” zilelor noastre nu a patruns, cum poate avea credibilitate si in fata preotilor si in fata autoritatilor ! Cum au dorit Parintii nostri. Domnul sa ne ajute sa putem trai in fiecare clipa a vietii noastre aceasta Nastere din nou, fara de care nu vom ajunge in Imparatia Sa.

 • Petru Giurgi 19 ianuarie 2014

  … Poate că mai puţin pentru mesajul dur la adresa Oastei şi a ostaşilor!… Oare preotul Petru Roncea are o „adunare cu ostaşi-model” în parohia lui?… Oare a uitat el că acestei „adunături bolnave”, cum o consideră, îi datorează (ca mulţi alţi slujitori ai Altarului) devenirea sa întru preot? Oare pe acest ton şi aşa mesaj ne aduceau în vorbirile lor înaintaşii noştri (cel puţin cei ardeleni, care se pare că trebuie contestaţi până prin ’85…), potrivit mesajului preotului Ionel Roncea la adunarea de tineret de la începutul anului trecut, redată cu fidelitate în foaia Iisus Biruitorul, spre „bucuria” fraţilor care mai au un strop de memorie? Oare chiar nimic n-a adus şi nu aduce Oastea Domnului în mulţimea românilor noştri de pretutindeni? Chiar nu au ostaşii nimic în plus şi mai ales nimic pozitiv, în comparaţie cu celelalte optsprezece milioane de români – sau câţi mai suntem? Dacă da, atunci se pare că numai REGIONALIZAREA OASTEI mai poate rezolva ceva pentru urmaşii noştri (că tot e la modă acest subiect şi în lumea noastră politică…). Oare între mulţimea preoţilor Bisericii Ortodoxe nu sunt şi elemente negative (PE CARE N-AVEM NOI OBICEIUL SĂ-I JUDECĂM!)? Oare ne aducem aminte careva ca la vreun hram al Bisericii episcopul locului sau altcineva se legase în faţa mulţimilor adunate de slujitorii nedemni?… Sau numai ostaşii şi Oastea Domnului trebuie vorbită de rău şi mai ales în public?… Poate că am ajuns la un nefericit „apogeu”! Ne mai putem noi trezi oare ca să vorbim „pre limba strămoşilor”? Mă tem că suntem la buza prăpastiei!… Şi mă tem că astfel de „trageri de mânecă” nu pot apare în acest site al Oastei Domnului (ci sunt mai de dorit „aplaudacii”! Iertare, fraţii mei!… EU nu mai ştiu ce să cred şi mai ales nu înţeleg DE CE nimeni nu înţelege că Oastea Domnului a fost şi trebuie să rămână o mişcare duhovnicească la care orice om cu minte sănătoasă trebuie să privească ÎN SUS, realizând că nu numai pleavă este în ea (chiar dacă mai este!).

 • ioan 28 ianuarie 2014

  Slavit sa fie Domnul

Lasă un răspuns