Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Foarte important – Adunarea anualã a Oastei Domnului – la Durău

Foarte important – Adunarea anualã a Oastei Domnului – la Durău

Foarte important – Adunarea anualã a Oastei Domnului – la Durău

EVENIMENT ANULAT!

Slăvit să fie Domnul!

Având în vedere situația din țară în privința infectărilor cu virusul Covid-19, sfatul zonal anunță frații din țară și din afara țării că anul acesta suntem nevoiți să renunțăm la adunarea de la Durău.

Cerem iertare fraților care și-au făcut deja rezervări în stațiune.

Rămâne totuși posibilitatea participării la Sf. Liturghie, joi 6 august, la schitul de pe munte unde va fi prezent IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Sfatul Frãțesc Zonal Valea Bistriței

  *   *  *

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, în stațiunea Durãu, prin grija și osteneala fraților din zona Neamț, se va ține și anul acesta Adunarea anualã a Oastei Domnului, cu prilejul sãrbãtorii Schimbarea la Fațã, în intervalul 6-9 august, în cortul Oastei de pe Valea Bistriței, ținându-se cont de legislația în vigoare din aceastã perioadã.

Joi, 6 august, începând cu orele 5:00 dimineața, în mod organizat, se va urca la schitul de pe munte, pentru participarea la Sf. Liturghie arhiereascã ce se va oficia, acolo, pe înãlțime, mai aproape de cer…

Apoi, în 7 august, vineri dupã amiazã, la cortul Oastei se va desfãșura adunarea de tineret, dupã care vor urma adunãrile obișnuite, sâmbãtã și duminicã, ce vor începe cu vecernia și Sf. Liturghie… Alte detalii privind aceastã mult-așteptatã adunare vor fi anunțate pe Site-ul Oastei, în funcție de modificarea legislației cu privire la restricțiile impuse de pandemia existentã pe teritoriul țãrii noastre. Așteptãm, cu toatã dragostea, preoți, frați și surori pentru a petrece câteva momente de pãrtãșie frãțeascã, în cântare, în rugãciune și în cuvânt de zidire sufleteascã.

Sfatul Frãțesc Zonal Valea Bistriței

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!