Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Prezentare CD audio – Cântări de demult ale Oastei Domnului

Prezentare CD audio – Cântări de demult ale Oastei Domnului

Prezentare CD audio – Cântări de demult ale Oastei Domnului

Preaiubiţi fraţi şi surori!

Cu ajutorul Domnului s-a finalizat primul CD din noua colecţie de cântări cu titlul: „Cântărilor de demult”. Această denumire nu înseamnă restituiri de pe benzi magnetice sau casete audio, ci doar cântări vechi înregistrate de curînd în studio, cu melodiile şi textele din trecutul Oastei Domnului. Au fost înregistraţi următorii fraţi: Costel Bălan, Costică Macovei, Emil Rarinca şi Vasile Pohrib.

În ton cu vechimea cântărilor, am considerat să fie mai potrivit ca instrumentaţie acordeonul şi acompaniamentul la orgă analogică, ca notă de autenticitate în interpretarea şi prezentarea lor. Pe viitor, în realizarea altor albume, vom folosi şi alte instrumente, pentru a egaliza diferenţa dintre tehnologia de altă dată şi cea actuală.

Cântările de pe întreg CD, ne întorc în timp la trecutul Oastei Domnului, şi dacă ascultăm cu atenţie, vom simţi fiorul dragostei dintâi al cântărilor de demult, în care am fost crescuţi, hrăniţi şi legănaţi, cei mai mulţi dintre noi. Aceste  cântări nu se pot  învechi niciodată şi nu pot fi contestate cu nimic. Acest album este primul număr, şi dorim cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să continuăm înregistrările cu astfel de cântări.

Pentru fraţii şi surorile care doresc ultimele apariţii de CD-uri, la Sărbătoarea Rusaliilor de anul acesta la Sibiu, avem pregătite următoarele titluri:  “Părinte Iosif Trifa”, album de cântări din 2016 în amintirea Părintelui nostru Iosif şi potrivit Sărbătorii Rusaliilor, iar o altă noutate, de anul acesta sunt: “Cuvânt despre Oastea Domnului în Biserică”,  unde ne vorbeşte fratele Titus Niculcea, foarte desluşit şi clar despre poziţia Oastei şi învăţătura ei, într-un interviu cu Părintele Iosif Toma.

Alt titlu este “Almanahul audio 2017 “, un nou album cu diverse înregistrări, început cursiv din anul 2015, ajuns la ediţia cu numărul 3.

Un nou CD, deosebit de frumos, pentru prima dată, cântări interpretate de fratele Aurel Ile de la Mizieş, acompaniat la acordeon, intitulat: “Anii trec ca norii”.

Pentru cei care vor să procure aceste noutăţi audio, pot face  comandă la fraţii care ţin de colportaj, din zonele respective din ţară, dar si la Librăria Cartea de Aur, de la Sibiu.                                               

Sava Constandache

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *