Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Cât de puțin în vremea sa a fost prețuit și înțeles Ioan Botezãtorul!

Cât de puțin în vremea sa a fost prețuit și înțeles Ioan Botezãtorul!

Cât de puțin în vremea sa a fost prețuit și înțeles Ioan Botezãtorul!

Cât de puțin în vremea sa a fost prețuit și înțeles Ioan Botezãtorul! Acest mare sol și mare trimes al lui Dumnezeu! Cât de puțin au fost înțeleși și prețuiți marii trimeși ai lui Dumnezeu în neamul și în vremea lor, pânã astãzi de cãtre oamenii cei la care duceau solia lor aleasã și mare! Așa a fost totdeauna dar nu va fi așa pe totdeauna.

Vestind Adevãrul veșnic într-o formã nouã potrivit vremii noi pe care o trãiesc oamenii, trimișii Domnului nu vor fi niciodatã, nici înțeleși și nici primiți de semenii lor, care trãiesc mereu privind spre trecut. Oamenilor le place mereu ceea ce este vechi, ceea ce este cãlduț, adicã ceea ce este comod. Iar trimeșii lui Dumnezeu osândesc chiar asta.

Dumnezeu și oamenii, sunt într-un mare proces contrariu. – Acest mare proces se desfãșoarã din ce în ce mai crâncen, cu cât se apropie Sfârșitul, Inevitabilul Sfârșit. Noi suntem – și nu putem sã nu fim martori, ori pentru Hristos, ori împotriva Lui. Ori în slujba lui Hristos, ori în slujba mamonei. Drept spune El cã nu existã cale de mijloc. Nu existã neutralitate. Ori ești pentru Hristos, ori ești pentru Satana. Noi sã fim de partea lui Dumnezeu.

Traian Dorz, din “Piatra Scumpã”

error

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!