Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home CE CÂŞTIGĂM DIN UNIREA CU DUMNEZEU ŞI CU FRAŢII (VI)

CE CÂŞTIGĂM DIN UNIREA CU DUMNEZEU ŞI CU FRAŢII (VI)

CE CÂŞTIGĂM DIN UNIREA CU DUMNEZEU ŞI CU FRAŢII (VI)

Iadul va fi plin cu hotărâri bune luate prea târziu şi de lacrimi nemângâiate vărsate prea târziu. Lumea e plină de păgâni şi de păcătoşi nemântuiţi, care nu primesc Jertfa Crucii, singura scăpare, singurul mijloc pentru a se mântui, şi resping chemările Harului Divin. Închisorile sunt pline cu păgâni şi infractori. Şi creştini pătrund în închisori când sunt persecutaţi pentru credinţa în Domnul Iisus Hristos. Domnul îngăduie aceasta nu ca pe o pedeapsă, ci ca să ducă mărturie despre credinţa în El, dorind ca nici unul să nu pară, ci toţi să vină la pocăinţă. În împrejurări ca acestea, pentru unii poate părea părăsire din partea lui Dumnezeu, dar realitatea este alta. Soldatul lui Dumnezeu, ostaşul Domnului nu e părăsit în durere, în necaz şi suferinţe, la închisoare, şi nu sfârşeşte o dată cu moartea. El dă mărturie despre Hristos-Domnul şi răsplata-i va fi mare în ceruri.

Păcătoşii chinuitori se ridică în sus, le merge bine, pentru ca să le fie căderea mai primejdioasă. Ei se îngraşă pentru Judecata cea din urmă, ca animalele de sacrificiu. Fără Dumnezeu, în afara Prezenţei Sale nu este fericire. Ceea ce ni se pare este ca visul ce dispare înainte ca să-l reţinem. Dumnezeu nu dă răsplată oamenilor înainte ca să-i pună la încercare. Învingem când am obţinut ceea ce doream. Omul şi credinţa lui se încearcă în primejdii precum aurul în foc. Puterile trupului şi ale sufletului slăbesc fără exerciţiu. Mai bine buni decât risipitori. Sufletul prin lux se moleşeşte, dar se întăreşte prin cumpătare.

va urma

Grăiţi cuvântul Domnului / Cornel Rusu. – Sibiu : Oastea Domnului, 2011

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *