Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home De Sfintele Rusalii, la Sibiu

De Sfintele Rusalii, la Sibiu

De Sfintele Rusalii, la Sibiu

Adunarea de la Sibiu prilejuită de hramul Oastei Domnului – Pogorârea Du­hului Sfânt – este cu dor aşteptată an de an de toţi ostaşii Dom­­nului, şi nu numai.

Ca în fiecare an, adunarea va fi precedată de Sfatul Frăţesc Operativ, ce se va desfăşura vineri, 6 iunie, a.c., în Aula Casei Oas­tei, începând cu orele 20:00, unde vor participa numai membrii Sfatului Operativ.

Lucrările Sfatului Frăţesc Lărgit al Oastei Domnului se vor desfăşura a doua zi, sâmbătă, 7 iunie, a.c., începând cu orele 8:30, în aceeaşi sală.

În jurul amiezii, între orele 14:00 – 17:00, se va ţine, tot în Aula Casei Oastei, Adunarea de tineret, intrată deja în tradiţia celor trei adunări ce se desfăşoară la Sibiu.

Programul acestei sărbători duhovniceşti va continua după cum urmează:

Sâmbătă, 7 iunie:

marşul duhovnicesc până la Catedrala Mitropolitană, cu plecare de la Casa Oastei, începând cu orele 17:30;

– participarea la slujba Vecerniei, în Catedrală, începând cu ora 18:00, după care va continua Adunarea Oastei Domnului;

Duminică, 8 iunie:

marşul duhovnicesc până la Cimitirul «Dumbrava», cu plecare de la Casa Oastei, începând cu ora 6:30;

– participarea la Sfânta Liturghie, la Adunarea Oastei Domnului şi la Parastasul în memoria Părintelui Iosif Trifa şi a tuturor înaintaşilor Oastei, până către ora 13:30.

Sunt rugaţi ca toţi cei care au steagul Oastei să-l aducă la Sibiu, la adunarea de Rusalii, pentru a înfrumuseţa procesiunea noastră cu cât mai multe steaguri, venite de la adunările Oastei din ţară şi de peste hoatre.

Fie ca și anul acesta  Sfintele Rusalii să aducă tuturor participanților bucuria regăsirii şi reculegerii lângă Părintele Iosif Trifa în Ierusalimul Oastei!

Sfatul Frăţesc Operativ

Author: admin

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *