Pr. Claudiu Melean – Cum postim?

7 Comments

 • Laurentiu 29 februarie 2012

  Dar oare parinte Claudiu,nu credeti ca trebuie sa postim si de ispita-pacat al ereziei ecumenismului? Sunt semne ca atitudinile si reactiile multora au intrat la hibernarea-post! Cine stie poate n-o fi tarziu!?…

 • Pr Claudiu 1 martie 2012

  Da frate, ai dreptate, dar pacatul ecumenismului il facem si noi acum utilizand calculatorul si internetul si masinile si aparaturile care sunt baptiste, evanghelice, shintoiste, budiste, etc. corect asa ar fi sa postim! si cine posteste si de la astea posteste cu adevarat. Dar nu le stiu eu si nu le pot eu pe toate. Ah, numai cate le stiu daca le-as implini n-as mai putea judeca pe nimeni si in mine s-ar vedea ortodoxia, dar asa slab arat cat pot. Nu trebuie sa te iei dupa mine. Sunt atatia sfinti care ne arata ce e postul ca numai cine nu vrea nu gaseste. Iertare! si post cu folos.

 • Laurentiu 2 martie 2012

  …Si par. Iosif Trifa,a facut ecumenism cand a cumparat ca sa numai scrie cu…mana! Evolutia tehnico-stiintifica,trebuie sa fie consumata, iar cine este consumat de aceasta, si daca este consient, postul este refugiul reechilibrarii sale.A ma ascunde dupa si a curvi in profundul sufletului de dragul spiritului ecumenic,si dupa ,este acelasi , spune limpede ca cel ce curveste in acest fel, NU POATE REACTIONA IMPOTRIVA ACESTUI PACAT. Adica, are 5000 de dovezi ca sa aiba dreptatea lui!… Iar daca preotii ortodocsi din diaspora se compromit cu ,oricine poate vedea ca ortodoxia e scoasa la vandut: iti las ceva daca imi dai ceva! A ne si la preotii catolici, judecati sfintia voastra si altii,daca puteti ridica anatema,sau sa puneti pe sfintii care sunt considerati, din pricina Adevarului, ca nu au fost sfinti. In ce ma priveste, nu mai vreau sa traiesc nonsensul,rusinea,indignarea,reticenta,si nemultumirea sufleteasca de a primi Sfanta Anafora din mana unui preot romano-catolic! NU ESTE JUST, NU ESTE AUTENTIC,NU-I AL MEU, NU MA LEAGA NIMC DE PREOTIMEA CATOLICA SI DE CEL DIN FRUNTEA LOR, CU NUMARUL 666 CODIFICAT( CALCULATI LITERELE ROMANE: IN CIFRE SI VETI OBTINE 666)!!… SPUNETI POPORULUI ADEVARUL SI NU MINCIUNA BINE VOPSITA, SI DUMNEZEU VA VA RASPLATI CURAJUL SI EROISMUL!!… In rest fiecare va face cum ii spune inima,si sa se duca acolo unde i sa dus mai demult,aceeasi inima dedata la…desfrau spiritual,stricator de autentic,bun sens si buna credinta echilibrata. Cand cineva nu se ridica cu toata curatia emotiilor si sentimentelor,cu toata limpezimea de minte,cu intreg fizicul sau si cu toata calauzirea HRISTOSULUI NOSTRU ORTODOX-OSTAS,impotriva oricarui pacat, a avut, are si va avea oricand,oriunde si oricum motive sa nu o faca! CE FOLOS CA NE FALIM CU SFINTII BRANCOVEANU SI NOI CU DIPLOMATICA PERFIDIE,ne inchinam blidului de linte, catolic,neoprotestant,protestant,oriental sau alta denominatiune,PENTRU A OBTINE UN SRVICIU,O CASA,MASINA CONTURI GRASE etc… Luati acest raspuns ca din partea dusmanului sf. voastre de moarte!
  Va rog in numele Domnului IISUS,iertati-ma!

 • Laurentiu 2 martie 2012

  ( pentru administratorii saitului)….SI NU CRED CA ESTE DREPT CA SA SCOATETI DIN CUVINTELE TEXTULUI ORIGINAL, DACA AVETI CURATIA,DEMNITATEA SI DARZENIA DE OSTAS SI UN LEGAMANT VESNIC CU CEL CE ESTE OCHIUL VESNIC!…Iertati-ma!

 • Pr Claudiu 2 martie 2012

  Sa ne ierte Dumnezeu ca e post, iar vorbele de mai sus nu mi s-au parut. 1. Ce treaba am eu cu catolicii, protestantii… etc etc? si e vai de noi! 2. Nu am vazut acest duh la Pr Iosif, dimpotriva dansul spunea: Combatere pozitiva! 3. Echilibrul inseamna si iubire, sau mai ales.4. Atunci cand e nevoie sunt gata oricand sa arat ciuperca nebuna, dar ma stradui sa gasesc bune ca sa nu raman flamand.5. Numai cine vrea are dusmani> Eu nu am!!! Mai vorbim dupa post!

 • traian 3 martie 2012

  Slavit sa fie Domnul !
  EVREI 13:7 …mai marii nostrii ! 3 martie 1888 !

 • Laurentiu 3 martie 2012

  Catre administratori: Nu pierdeti din capitatlul increderii,filtrand textele! Asta inseamna lasitate! Un sfant parinte platea oamenii sa-i faca raul! Imparatul David,a multumit pentru insultele facute de un om de nimic!… Considerati cuvintele de nimic sau, filtrate, ca sunt din partea lui Dumnezeu! Nu constrangeti opiniile, e limpede ca dati nastere la neintelegerea si punerea in confuzie a textului! Nu strecurati adevarul, saracind saitul de continut! Iertati-ma! Cuvintele fiecaruia sunt valori vii absolute- negative sau pozitive de vibratii joase sau innalte! Daca nu le-ati dat voi nastere inseamna ca nu va apartin-de ce le incarcerati libertatea? Nu credeti ca simplificati autenticul,originalul de dragul de a fi ca toata lumea? Atunci inseamna ca ne convine sa ne alegem adversarii!?…

Lasă un răspuns