Anunţuri

Tabere pentru copii şi tineret – Oastea Domnului 2012

UPDATE 6: Pentru participanţii la Tabăra de la Ponor Padiş din zona Moldova: Vom pune la disposiţie un autocar care va asigura transportul dus-întors, contra cost, pe ruta: Galaţi – Ponor Padiş. Autocarul va pleca duminică 22 iulie la ora 6,00 de la Casa Roşie şi va avea următorul traseu: Galaţi, Tecuci, Oneşti (aici se pot îmbarca călătorii care vin de la Comăneşti, Bacău, Piatra Neamţ), Braşov, Târgu Mureş, Huedin, Ponor-Padiş. Costul unic al transportului dus întors, indiferent de locul de îmbarcare este de 120 lei. Rezervările se fac la Alina Tănase: tel: 0753 727446, în limita a 50 de locuri.

Acelaşi autocar va prelua de la Huedin, luni 23 iulie, la ora 9,30, de la Gara CFR, pe toţi cei care vor veni de la Cluj Napoca, cu trenul [R] de la ora 7,55.

UPDATE 5: Pentru participanţii la Tabară de la Poiana Sărată, anunţăm pe părinţii lor faptul că va fi un transport organizat, un microbuz foarte încăpător care va pleca din Galaţi, sâmbătă 14 iulie, la ora 7,00 şi va putea lua de pe traseul: Galaţi, Independenţa (pentru cei de la Pechea), Lieşti, Iveşti, Tecuci pe toţi acei care vor dori. Sunteţi rugaţi să contactaţi de urgenţă pe Fr. Gheorghe Neagu sau Sr. Alina Tănase, la numerele de telefon mai jos, indicând numărul de persoane şi locul de îmbarcare.

– Cei care nu au plătit avansul de 50 de lei, să o facă cît mai repede, pentru a putea plăti următoarea tranşă la Tabăra de la Ponor şi pentru cheltuielile iniţiale la celelalte tabere. Modalitatea de plată e descrisă mai jos.

UPDATE 4: Tabară de copii şi adolescenţi prevăzută să aibă loc la Poiana Izei (jud. Maramureş) şi-a schimbat locaţia la Anieş, lângă localitatea Maieru, jud. Bistriţa Năsăud (apăsaţi aici pentru hartă). Pentru cei care vor veni cu trenul sau cu maşina, se poate ajunge prin Ilva Mică sau Salva.

Toţi cei care s-au înscris sunt rugaţi să ia legătura urgent cu Pr. Claudiu Melean la numărul de telefon: 0742 225714.

Pr. Claudiu: La Anies este nevoie de cearşaf, faţa pernă, haine groase, haină de ploaie, bocanci sau cizme. Nu neglijaţi aceste echipamente!

UPDATE 3: Pentru cei care s-au înscris la Tabăra de la Ponor Padiş: cu trenul, se poate ajunge până la Huedin cu schimbare în Cluj Napoca, apoi cu microbuze până la Ponor Padiş, microbuze pe care le putem programa în funcţie de sosirea la Huedin.

Dacă sunt grupuri organizate venind din aceaşi localitate sau sosiri individuale, vă rugăm să luaţi legătura cu noi cît mai urgent şi ne comunicaţi ora sosirii în Huedin sau direct la Ponor Padiş, dacă sosiţi cu mijloace proprii de transport.

UPDATE 2: Mai sunt puţine locuri pentru Tabăra cu copii de la Poiana Sărată şi foarte puţine pentru Tabara cu tinerii de la Ponor Padiş. Doritorii sunt rugaţi să se grăbească să se înscrie la Pr. Claudiu Melean, tel: 0742 225714 sau Alina Tănase, tel: 0753 727446.

Plata avansului la înscriere pentru toate cele 3 tabere, suma de 50 de lei, se poate face în contul deschis la CEC BANK nr. RO83 CECE C001 9462 8198 4411 deschis pe numele Tănase Sorin.

Părinţii care doresc să trimită copii, adolescenţii şi tinerii în tabere dar nu au posibilitatea materială, vor putea să-şi înscrie copii achitând doar suma de 50 de lei, restul sumei fiind subvenţionat de diferiţi sponsori. Lăsaţi jena şi ruşinea deoparte şi trimiteţi copiii în tabere!

UPDATE 1: Un cuvânt şi pentru cei care doresc să sprijine material aceste tabere

Fratele Moise Velescu, în legătură cu ajutorul fraţilor pentru Casa Centrală a Oastei Domnului din Sibiu, spunea că: „şi un borcan cu acrituri (murături) poate fi de folos”.

În toate cele trei tabere este nevoie de ajutor material, oricât de puţin ar fi: de la materiale didactice, pixuri, ecusoane la legume, fructe, biscuiţi… o pungă cu sare. Toţi cei care doresc să ajute sunt rugaţi să ne contacteze la nr. 0740 430783 (Tănase Sorin). „Investim” în viitorul duhovnicesc al copiilor şi tinerilor noştri, deci şi al adunărilor noastre şi cred că ar trebui s-o facem cu toată bucuria.

Slăvit să fie Domnul!

––––––––––-

Cu ajutorul Domnului, şi în acest an, pe timpul vacanţei de vară, dorim să completăm misiunea Oastei Domnului, printre copii şi tineri.

Scopul principal al acestor tabere desigur că este unul profund duhovnicesc, de formare şi creştere spirituală adăugat la recreere fizică şi, de ce nu, cunoaştere reciprocă şi întărire a relaţiilor frăţeşti.

Astfel, copii şi adolescenţii până în 14 ani din zona Ardealului şi împrejurimi vor putea veni la Poiana Izei (jud. Maramureş) – Parcul Naţional Munţii Rodnei, în perioada 9-13 iulie a.c. fiind coordonaţi de Pr. Claudiu Melean, iar cei din zona Moldovei şi împrejurimi vor putea veni la Poiana Sărată (jud. Bacău) în perioada 14-19 iulie a.c., fiind coordonaţi de Fr. Gheoghe Neagu şi Sr. Alina Tănase.

Pentru adolescenţi şi tineri între 15 şi 85 de ani vom avea o singură locaţie, la Ponor-Padiş – în Parcul Natural al Munţilor Apuseni în jud. Cluj în perioada 23-28 iulie a.c..

Costurile taberelor vor cuprinde cazare la vile, motel şi căsuţe, în funcţie de locaţie, 3 mese pe zi şi material didactic. Costurile vor fi parţial subvenţionate şi vor fi următoarele: pentru copii şi adolescenţi Poiana Izei/Poiana Sărată: 150 lei iar pentru tineri, Ponor – Padiş 220 lei, urmând ca fiecare participant să achite în momentul înscrierii suma minimă de 50 lei, fie personal responsabilului de zonă, fie depunere într-un cont care va fi indicat ulterior.

Numărul de locuri pe fiecare tabără este destul de limitat, Poiana Izei: 50 de locuri, Poiana Sărată: 50 de locuri şi Ponor Padiş: 100 de locuri. Se va aplica principul „primul venit, primul servit”, deci posibilii participanţi să se grăbească să se înscrie, termen limită de înscriere pentru toate cele trei tabere fiind 07 iulie 2012!

Pentru vizualizarea celor trei locaţii de tabere puteţi folosi următoarele legături:

Vom reveni cu temele şi programele taberelor. Pentru înscrieri şi relaţii suplimentare: Pr. Claudiu Melean 0742225714 şi Alina Tănase 0753727446.

Slăvit să fie Domnul!

5 Comments

Lasă un răspuns