Anunţuri

Vreau lângă Dumnezeu – CD audio

Slăvit să fie Domnul! Avem bucuria apariţiei unui nou album de cântări lansat de Studioul Cântări Nemuritoare, cu titlul: „Vreau lângă Dumnezeu”. Aici sunt două voci frumoase, ale surorilor Elena Stanciu şi Oana Hîncu. Cele 10 cântări pe textul fratelui Traian Dorz au ca mesaj duhovnicesc apropierea noastră mai mult de Dumnezeu, nevrednicia noastră faţă de îndurarea Lui către noi, dar şi mulţumirea, totodată, în urma binecuvântărilor revărsate de Domnul peste viaţa noastră. Ţinta Cântărilor Oastei Domnului nu este alta decât de a-L simţi pe Domnul mai aproape de noi şi a fi şi noi mai aproape de El!

Să fie cu folos duhovnicesc acest buchet de cântări, ca atunci când le ascultăm să înceapă câte un pic schimbarea vieţii noastre.

CD-ul  se poate comanda la Librăria „Cartea de Aur” – Sibiu,  str. Ch. Darwin, nr. 11,  tel. 0269 216677  sau direct pe internet la  Librăria Cartea de Aur.

Cumpărând acest CD ajutaţi la apariţia de noi albume!

1 Comment

  • Elena Blanaru 11 martie 2016

    Doamne, ajuta! As dori sa comand cateva CD-uri de la libraria dvs. Cred ca ar fi de folos si pentru alti cumparatori daca ati pune si cate o „mostra” la fiecare. Va multumesc.

Lasă un răspuns