Anunţuri Social

Apel umanitar : „Apa trece, lacrimile rămân – IMPLICĂ-TE ŞI TU!

sursa foto: Ziarul de Bacău, 30.06.2018

Codul portocaliu de vreme rea a dus vijelii și potop, așa cum reiese din bilanțul inundațiilor din România, duminică, 1 iulie. Patru oameni au murit, după ce au fost luați de viitură. Aproape 800 de persoane au fost salvate din calea apelor învolburate care au făcut prăpăd în 20 judeţe – Bacău, Brăila, Botoşani, Buzău, Contanţa, Călăraşi, Covasna, Dolj, Galaţi, Galaţi, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vrancea şi Vaslui şi municipiul Bucureşti.

Regretăm pierderea de vieți omenești și dorim să fim alături de cei îndurerați de pierderile materiale îndurate, drept urmare facem apel la fraţii din ţară care pot da detalii sau au cunoştinţă de familii de fraţi, care sunt în aceste zone afectate de stihiile naturii, să ne aducă la cunoştinţă despre aceste cazuri, în vederea ajutorării pe termen scurt, mediu şi lung a celor rămaşi fără locuinţă sau cu locuinţe afectate

Informațiile concrete despre despre nevoile fraților din zonele afectate le puteți trimite la adresa de e-mail contact@oasteadomnului.ro , oasteadomnului.ro@gmail.com   sau  pe WhatsApp, la numărul 0735823003.

Cu nădejdea că încercările şi nevoile fraţilor noştrii ne vor mobiliza şi ne vor uni mai mult, vă aşteptăm şi vă multumim!

Redacţia: oasteadomnului.ro

[UPDATE 05 iulie 2018]

Slăvit să fie Domnul!
În urma ploilor de săptămâna trecută, casa familiei Apostoaie Dorinel (părinții tinerilor Dani și Alina Apostoaie) din Comănești a fost destul de grav afectată de inundații.
Rugăm adunările din zonă să ne mobilizăm și să ne implicăm cu ce putem fiecare (bani, materiale de construcții, forta de munca, etc.), pentru a-i putea ajuta să treacă mai ușor peste această problemă din viața lor.
Faceți vă rog ca acest mesaj să ajungă la cât mai mulți. Mulțumesc!
Persoana de contact:   0751908226 – Dorinel Apostoaie

 

 

Lasă un răspuns