Anunţuri Poezie

Întâlnire de creaţie

Sâmbătă, 02 aprilie, a.c., începând cu orele 09:00, la Casa Centrală a Oastei Domnului din Sibiu, sunt invitaţi să participe toţi creatorii ostaşi, în orice domeniu pe linie duhovnicească şi ostăşească: creaţii literare (poezie, proză, eseu), cântare, pictură, sculptură, grafică, foto-film, etc.

Rugăm ca toţi cei care au o creaţie proprie pregătită într-unul din aceste domenii, sau altele, să vină cu ele pentru a le prezenta şi totodată pentru a putea primi un sfat spre îmbunătăţirea creaţiei sale, pentru ca, ajutându-ne şi sprijinindu-ne unii pe alţii, lucrările noastre să capete atât o deosebită valoare artistică, cât şi duhovnicească, în specificul nostru ortodox şi ostăşesc.

Această întâlnire de creaţie credem că ne va ajuta atât la îmbogăţirea conţinutului foii Iisus Biruitorul şi al revistei Timotheos, cât şi al adunărilor noastre.

Deci, iubiţi creatori ostaşi, vă aşteptăm cu drag la Sibiu!…

Sfatul Frăţesc Operativ al Oastei Domnului – Sibiu

3 Comments

  • Ofelia 1 aprilie 2011

    Slavit sa fie Domnul . Alex iti multumesc pt informatie dar adunarea v-a fi data in direct ?

  • Alex 1 aprilie 2011

    În veci amin! Nu cred că adunarea va fi transmisă în direct. O să anunţăm cu privire la următoarele transmisii în direct.

  • mariane 1 aprilie 2011

    INSPIRATIA – este cea dintai conditie necesara la un act de creatie.Nu faceti nimic pina nu primiti imboldul creator!Cereti Domnului,cu staruinta puternica,lumina si duhul inspiratiei pentru lucrarea care va cheama!Nu faceti lucrari neinspirate!Ele nu rezista.Ceea ce nu va face sa vibrati pe voi,nu va face sa vibreze nici alte inimi.(Fr.Traian Dorz,- la a VI-a Sarbatoare literara,din 2 nov.1986

Lasă un răspuns