Oastea Domnului

Isus Biruitorul – 10 Ianuarie 1937

3 Comments

 • Marius 5 ianuarie 2012

  Slăvit să fie Domnul pentru această inițiativă de a posta ziarul din vremea părintelui nostru Iosif. Ce surprinde e faptul că articolele par a fi scrise ieri dimneață. E foarte actual și azi. Chiar și grafica, așezarea aerisită în pagină, articole care încep și urmează în numărul viitor, etc., fac o publicație care ar fi așteptată și azi cu sufletul la gură. Mai trimite Doamne astfel de oameni poporului nostru!

 • Sorin 6 ianuarie 2012

  Din toate punctele de vedere, Pr. Iosif Trifa a fost un vizionar la vremea sa.

  Folosea tehnici editoriale, grafice, jurnalistice (titluri, subtitluri, intertitluri, etc) aproape necunoscute şi neutilizate la acea vreme.

  Apoi a intuit, a trezit şi a captat interesul unei mase largi de oameni „livrînd” informaţie sănătoasă şi mai presus, duhovnicească, vindecătoare de suflete. Despre Părintele se spune că era un om mereu jovial, atent şi cu o inteligenţă deosebită. Găsea în orice situaţie un înţeles duhovnicesc. Isus Biruitorul este oglinda fidelă a Părintelui.

  Percepţia publică pe care a avut-o Isus Biruitorul şi implict Părintele Iosif se vădeşte printr-un lucru elementar: tirajele foii Isus Biruitorul, de la 20.000 la 50.000 pe fiecare ediţie, ceea ce era mult peste media ziarelor laice, religioase din acea perioadă.

 • augustin 19 ianuarie 2012

  Multumir aduse Domnului,pentru ziarele acestea.Domnul sa binecuvinteze initiativa de a pune la dispozitie arhiva ziarelor lui pr. Iosif Trifa.

Lasă un răspuns