Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Traian Dorz la ultima nuntă de dinaintea trecerii la cele veşnice (Video)

Traian Dorz la ultima nuntă de dinaintea trecerii la cele veşnice (Video)

Author: admin

Comentarii

  1. ,,Chiar daca ar fi sa mor pe drum,eu tot voi merge la frati…Iubiti-va unii pe altii,nu va vorbiti de rau,…care este puterea noastra?, – unitatea dintre noi…”

    O,Dumnezeul nostru, ce mare Om a fost fratele Traian,avea atata nevoie de liniste si odihna in aceste ultime zile ale vietii sale zbuciumate,dar iata,dandu-si sufletul si inima pentru binele si unitatea acestei sfinte Lucrari.Oare cum vom raspunde noi,cei de astazi,Atunci cand va trebui sa dam socoteala pntru lucrul si paza noastra ?

  2. Slavit sa fie Domnul !
    Ce om mare a fost fr.Traian ! In ochii Lui Dumnezeu si apoi in ochii nostrii ai tuturor… Avea ceea ce nu mai are -cred ,nici unul din noi cei de astazi . Prezenta lui transmitea puterea de jertfa ,dragostea Lui Dumnezeu era in fiinta lui,dragostea de oameni sa nu mai amintesc de Lucrare .L-am cunoscut si multumesc Domnului ptr.asta (nu spre lauda o spun ). Noi de azi : ne credem unii mai buni fata de altii; ca mergem pe urmele Par.Trifa si a inaintasilor- altii nu si altele de genul acesta… NU ESTE BINE ! Reflecteaza tu care citesti cum stai in privinta aceasta ? Am intalnit asa numiti fr. care atunci cand dai citate din scrierile INAINTASILOR NOSTRI SFINTI spun ca- nu se poate sa fi scris asa Fr.Traian sau Par.Trifa !!! Comentariile sunt de prisos …! Va rog sa ma iertati daca am suparat pe cineva ! Slavit sa fie Domnul !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!