Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Un nou CD – Almanah audio 2021

Un nou CD – Almanah audio 2021

Un nou CD – Almanah audio 2021

 

Preaiubiți frați și surori! Cu ajutorul Domnului, s-a finalizat noul Almanah audio, deja devenit tradițional și mult așteptat de la un an la altul. Și de data aceasta, sunt noutăți cu diverse cântări și poezii, dar nu lipsesc mărturiile fraților noștri, care aduc un suflu nou și atrăgător pentru toți ascultătorii. Sunt înregistrate două mărturii:

cu fratele Toader Slavu și cu fratele Daniel Mocanu.

Fratele Toader Slavu ne istorisește prima călătorie la fratele Train Dorz, în vara anului 1965, având ca tovarăș de drum pe fratele Mihnea Petru, de la Ivești.

Fratele Daniel Mocanu mărturisește felul schimbării vieții sale și a legământului pus pentru totdeauna în fața Domnului, în clopotnița bisericii, în noaptea Anului Nou.

Dorim ca acest nou CD cu tot ce are cuprins – cântările, poeziile și mărturiile – să aducă, în sufletul tuturor, bucurie duhovnicească și dorința schimbării vieții noastre și al apropierii mult mai mult de Dumnezeu.

Slăvit să fie Domnul!  

Sava  CONSTANDACHE

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *