Anunţuri Social

CARAVANA BUCURIEI

Scumpii și iubiții mei, anul acesta suntem la cea de-a unsprezecea ediție a maratonului bucuriei, unde, în fiecare an, s-au alăturat noi susținători, dar, în același timp, s-au urcat în acest „tren” al speranței și așteptării împlinirii visului mult dorit alți și alți copii.

„Fără copii ar fi imposibil să iubești această omenire” spunea F. Dostoievski şi tare bine descrie ceea ce noi trăim şi nu găsim destule cuvinte pe lume să exprimăm !

Copiii sunt fiinţe născute din iubire, care se hrănesc cu iubire şi care radiază iubire încălzindu-ne sufletele şi luminându-ne vieţile.

Noi, adulţii, avem responsabilitatea şi obligaţia să îi învăluim la rândul nostru în iubire, pentru ca ei să crească frumos şi sănătos.

Crăciunul este o sărbătoare așteptată atât de cei mici, cât și de cei mari. Pentru fiecare dintre noi, Crăciunul adună stări și semnificații particulare, dincolo de simbolistica religioasă.

Și anul acesta vă invităm să aducem bucuria Crăciunului în cât mai multe suflete de copii, vom încerca să răspundem la scrisorile copiilor care așteaptă bucuria sărbătorilor, care sunt departe de oraș și care nu au posibilități financiare.

Fii cel care aduce bucuria sărbătorilor în sufletul unui copil, fii alături de cei dornici să aducă un zâmbet pe chipurile inocente ale acestor copilași.

Vă mulțumim și rugăm pe Milostivul Dumnezeu să vă răsplătească toată jertfa și osteneala !

Recomandă-le prietenilor această campanie.
CU PUȚIN EFORT, PUTEM ADUCE ATÂT DE MULTĂ BUCURIE !

Pentru mai multe informații legate de aceast proiect vă rugăm să-l contactați pe Pr. Ilie Mirel
– email : iliemirel@yahoo.com