Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Tot ce începe Dumnezeu, nu rãmâne de rușine.

Tot ce începe Dumnezeu, nu rãmâne de rușine.

Tot ce începe Dumnezeu, nu rãmâne de rușine.

SEMANATI CUVANTUL SFANT-250x2506 – Tot ce începe Dumnezeu, nu rãmâne de rușine. Orice întreprinde El, nu dã faliment.
Oamenii ți satana pot uneori amâna, încurca, întârzia desfãșurarea și încheierea fericitã a ceea ce a început Dumnezeu, – dar nu o pot nimici.

7 – Poporul lui Dumnezeu, Oștirea lui Hristos pe care Duhul Sfânt a pornit-o spre Canaanul promis – va ajunge odatã cu siguranțã acolo.
Putem sã ne îndoim de noi înșine dacã vrem, putem sã ne îndoim de un conducãtor ori chiar de o generație de luptãtori, – dar de poporul Lui ca un întreg, dar de Oastea Lui ca de o unitate, nu avem nici voie și nici drept sã ne îndoim niciodatã. Poporul și Oastea peste care Domnul și-a pus Numele Lui, va ajunge la biruințã tocmai pentru Acest Nume (Isaia 48, 11).

8 – Pentru vremea când aceste binecuvântãri se vor întinde peste toatã țara noastrã și peste toate țãrile lumii, peste toatã biserica noastrã și toate bisericile lumii, – sã ne rugãm cu toții și sã ne rugãm cu toatã credința și stãruința.
Dumnezeului Celui Mare, noi trebuie sã-I cerem minuni mari, pentru cã El le poate face.
Și atunci Se bucurã El când noi nu-I limitãm puterea Lui la lucruri mici.

9 – Dar noi nu trebuie numai sã ne rugãm mereu pentru acest fericit ideal – ci sã și lucrãm fiecare dupã puterile și dupã condițiile noastre pentru grãbirea împlinirii lui.

10 – Oricâte greutãți ni s-ar ivi în cale, atunci când Dumnezeu ne-a inspirat un gând frumos, noi trebuie sã mergem în întâmpinarea lui, cu toatã îndrãzneala și încrederea noastrã în realizarea lui. Oricât de târziu, el tot se va realiza.

11 – Când vrei sã faci numai binele și ești convins de necesitatea lui, vei reuși totdeauna, cãci Dumnezeu este oricând de partea celui convins și însuflețit de gândul binelui.

12 – Când de șapte ori ai încercat fãrã a reuși – nu spune: Nu se mai poate, ci ia din nou a opta oarã totul. Și dacã nu te vei îndoi deloc – vei vedea minunea. Nu te îndoi niciodatã, ci crede totdeauna când știi cã gândul e bun și scopul e sfânt.

Traian Dorz, din “Semănaţi Cuvântul Sfânt”

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!