Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Binefacerea şi Recunoştinţa

Binefacerea şi Recunoştinţa

Binefacerea şi Recunoştinţa

Un frate mărturisea cum, de vreo 35 de ani în urmă, a ajutat cu tot ce-a putut o fetiţă de vreo 3 anişori a unor vecini, care avusese  nişte arsuri grave pe corpul ei. Pe lângă tot ajutorul văzut, s-a rugat mult pentru ea şi a postit multe zile, ca Domnul să o vindece. Şi Domnul a vindecat-o. Şi rănile s-au închis fără să rămână nicio cicatrice pe corpul ei.

După ce s-a vindecat şi după ce fetiţa a crescut mare, părinţii i-au spus cum vecinul (fratele ostaş) a făcut enorm de mult pentru ea, de aceea toată viaţa ei să-i fie recunoscătoare.

După 35 de ani, ajungând fratele la bătrâneţe, s-a întâmplat că a căzut şi şi-a rupt o mână. Fata pe care el o ajutase foarte mult a ajuns şi ea asistent medical la spitalul din oraşul respectiv. Auzind fata, că bătrânul vecin şi-a rupt mâna, s-a dus la el, l-a luat cu maşina, şi l-a dus la spital, a vorbit cu medicii, cu asistentele de la ortopedie să aibă grijă de fratele şi să facă totul pentru el. După vreo câteva săptămâni, când s-a dus fratele la control, una dintre asistente îl întreabă:
– Domnule, ce rudenie eşti cu fata asistentă care te-a adus la spital?
– Nu sunt nici un fel de rudă, suntem doar vecini. Dar de ce mă întrebaţi?
– V-am întrebat, fiindcă ea ne-a spus că acum vreo treizeci şi ceva de ani în urmă, când ea era mică, a avut un accident fiind arsă pe corp, iar dumneavoastră aţi făcut foarte mult la vremea aceea pentru ea. Când a crescut mai mare, părinţii i-au spus că toată viaţa ei trebuie să vă fie recunoscătoare. Iar acum a sosit momentul să-şi arate recunoştinţa… Şi m-am gândit că sunteţi ceva rude…

Iată că, după multă vreme, Binefacerea şi Recunoştinţa au reuşit să se întâlnească… E mare lucru!

Pavel PAG

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *