Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Fratele Andrei LAPADUȘ din Sibiu

Fratele Andrei LAPADUȘ din Sibiu

Fratele Andrei LAPADUȘ din Sibiu

Fratele Andrei LAPADUȘ din Sibiu, s-a născut în 24 ianuarie 1924 în comuna Hăpria, jud. Alba. Fratele Andrei a fost un activ credincios al Biserici, încă din tinerețe făcând parte şi din Lucrarea duhovnicească Oastea Domnului. S-a căsătorit cu sora Maria Ursa, cărora Dumnezeu le-a dăruit doi copi.

Sora Maria a trecut la cele veşnice în anul 2002, fratele Andrei ducându-şi văduvia cu credință și nădejde întru Domnul. A fost nelipsit de la adunările Oastei din Sibiu, pe care le-a iubit cu toată inima. Numai bătrânețea și nepuțintele din ultimii trei ani din viață nu-au mai ajutat să participe la adunare; la biserică însă mergea chiar şi aşa neputincios…

Casa fratelui Andrei şi a surorii Maria a fost o nepretuită betanie în anii comunismului, aici făcându-se multe adunări pe care le organiza fratele Traian Dorz reveloane, cenacluri, comemorări ale Părintelui losif Trifa sau sărbătoarea Rusalilor.

A plecat la Domnul, în 20 iulie 2011, ziue de prăznuire a Sfântului Mare Prooroc Ilie Tesviteanul.

Serie de priveghere şi ziua inmormântări au fost marcate de prezenta fratilor şi la capătâiul căruia au fost cântate cântările de înmormântare, rostite cuvinte de folos duhovnicesc și de apreciere la adresa fratelui Andrei.

Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să așeze sufletul său în locașurile Sale cele veșnice.

Familia şi Adunarea Oastei Domnului din Sibiu

mărturie culeasă de Andrei Micuțiu
din foaia Iisus Biruitorul, Nr. 35 / 22-28 august 2011

 

error

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!