Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Întâlnire anuală a Asociației Oastea Domnului, filiala Cluj-Napoca

Întâlnire anuală a Asociației Oastea Domnului, filiala Cluj-Napoca

Întâlnire anuală a Asociației Oastea Domnului, filiala Cluj-Napoca

În seara zilei de 5 octombrie 2013 a avut loc la Cluj-Napoca întâlnirea anuală a Asociației Oastea Domnului, filiala Cluj-Napoca. Evenimentul a debutat cu oficierea slujbei Vecerniei, de la ora 17, în Biserica cu hramul ”Sf. Prooroc Ilie” din cartierul clujean Mărăști. Programul a continuat la subsolul bisericii unde cei prezenți au ascultat cuvinte duhovnicești, au recitat poezii și au cântat imne religioase.
Participanții s-au bucurat și de prezența ÎPS Părinte Andrei care le-a adresat un cuvânt de învățătură. Pornind de la cuvintele Sf. Ap. Pavel, Nimeni să nu disprețuiască tinerețile tale, ci fă-te pildă credincioșilor: Cu cuvântul, cu purtarea, cu dragostea, cu duhul, cu credința și cu curăția, ( I Timotei 4, 12), ÎPS Părinte Andrei i-a îndemnat pe tineri la cumințenie și curăție, pentru ca ei să constituie un reper moral în societate: “Dacă Sf. Ap. Pavel i-a scris lucrul acesta lui Timotei, eu cred că vi-l scrie și frățiilor voastre. Pentru că într-o lume dezorientată, debusolată, trebuie și repere morale. Și cine să constituie reperele morale dacă nu tinerii cuminți, credincioși, care efectiv pot fi pildă cu viața lor?”.
La final, ÎPS Părinte Andrei le-a împărțit celor prezenți cărți religioase.
Întâlnirea anuală a Asociației Oastea Domnului va continua duminică cu Sf. Liturghie, iar de la ora 14 la subsolul Bisericii ”Sf. Prooroc Ilie” cu un program de cuvântări și poezii religioase.

Autor: Alexandra Andereș 

sursa: http://www.radiorenasterea.ro

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *