Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Oastea Domnului sau războiul împotriva Iadului

Oastea Domnului sau războiul împotriva Iadului

Oastea Domnului sau războiul împotriva Iadului

Un articol de Florian Bichir, despre Oastea Domnului apărut în Evenimentul Zilei de astăzi, Duminică, 17 Iunie 2012.

Gheorghe Precupescu, unul dintre martirii care au fost prigoniţi de comunişti şi întemniţaţi din cauza credinţei lor, explică de ce s-a înrolat în această mişcare ortodoxă.

Despre Oastea Domnului s-a vorbit şi s-a scris mult. Unii o văd ca pe o mişcare de renaştere spirituală în cadrul Ortodoxiei româneşti, alţii o cataloghează drept grupare sectară, ilicită sau chiar de-a dreptul parabisericească, periculoasă pentru sănătatea Ortodoxiei româneşti.

Gheorghe Precupescu, unul dintre cei care a a avut de suferit pentru că s-a declarat membru al „Oştii Domnului”, explică, pentru EVZ, ce a însemnat, de fapt, această mişcare.

Citiţi mai mult: Oastea Domnului sau războiul împotriva Iadului – Religie > EVZ.ro

———

Duminica aceasta e aşa numită a Sfinţilor Români. Iată unul:  Puşcăria, poarta spre Rai! – Religie > EVZ.ro, un alt articol al jurnalistului Florian Bichir. De asemeni, poate sunteţi interesat şi de: „Contrabandă“ cu Biblii pentru români – Religie > EVZ.ro despre Dick Langeveld, un om deosebit, cunoscut fraţilor de la Oastea Domnului.

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *